Brielse Maas Race 2018

Vanwege te weingig inschrijvingen geannuleerd.

Helaas is vanwege onvoldoende inschrijvingen onze wedstrijd geannuleerd.

Wij hopen natuurlijk dat wij volgend jaar de wedstrijd wel kunnen laten plaatsvinden.

Tijdens Bruisend Brielle op 25 augustus organiseert de Brielse Roeiclub weer een wedstrijd voor roeisloepen. Met groot succes is in 2016 vanwege het 25-jarig bestaan van de vereniging een wedstrijd georganiseerd,dit was eerder in 1997, 1998 en 1999 het geval geweest. Nu sinds 2016, proberen we er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Wederom organiseren wij in 2018 weer deze sportieve en vooral gezellige wedstrijd op ons eigen Brielse meer.

De deelnemers moeten zich tijdig melden om zich met elkaar te meten op het ruim 16 km lange traject.

Meer details voor de race zullen wij spoedig publiceren via onze site en via onze Facebook pagina.

In plaats van de wedstrijd zal de Brielse Roeiclub zich wel presenteren in de haven van Brielle. U kunt zelf ervaren hoe het is om in een roeisloep te roeien. Wellicht kunnen we u enthousiast maken en kunt een aantal keer meeroeien op een van onze reguliere trainingen!

Schroom niet en kom een kijkje wagen op het Maarland in Brielle.

Klik hier voor het volledige programma op 25 augustus 2018